Catalunya Diari

Els Mossos detenen dos persones a Lleida per tràfic de drogues

Els Mossos detenen dos persones a Lleida per tràfic de drogues| Redacció

 Les detencions són resultat d’una investigació oberta fa dos mesos després de tenir coneixement que una parella es dedicava a subministrar substàncies estupefaents des del seu domicili del Barri Antic de Lleida. La investigació apuntava que els consumidors, en algunes ocasions, pagaven les drogues amb objectes sostrets.
 
A les 09.00 hores del passat divendres va concloure la investigació amb una entrada i perquisició en un domicili del carrer Boters de Lleida on es va detenir als dos traficants. Durant l’escorcoll es va intervenir 15 grams de cocaïna i 27 bossetes de marihuana preparades per una imminent venda. A més, també es va localitzar una balança de precisió, 6.185 euros en efectiu, substàncies per adulterar les drogues i altres estris per manipular les substàncies.
 
De la investigació es desprèn que els detinguts distribuïen substàncies estupefaents, bàsicament cocaïna, heroïna i marihuana, a consumidors de Lleida, els quals podien pagar la droga amb diners o objectes sostrets. Els detinguts, dels quals Yacouba S té antecedents, van passar durant el cap de setmana a disposició judicial davant del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari