Catalunya Diari

Els nous 'semàfors vermells' entren en funcionament aquest divendres

Els nous 'semà fors vermells' entren en funcionament aquest divendres| Redacció

les tasques per senyalitzar els indrets on s’han instal·lat


Els dispositius estan senyalitzats 20 metres abans de manera clara i entenedora, tal com marca la Llei de Trànsit. Un cop ha finalitzat tot el procés de senyalització i informació, doncs, es comença amb el període de sancions dels sistemes 'semàfors vermells'. En total, s’han col·locat 9 caixes que contenen el sistema, tot i que només funcionaran tres a la vegada, és a dir, els altres sis tindran un efecte dissuasori per als conductors, i els que tres que emetran sancions aniran rotant durant l’any.

Les nou caixes del sistema “'semàfor vermell' s’ubiquen a Cos-Gayon-Passatge Estudiants, Av. Garrigues-Dra. Castells, Príncep de Viana-Prat de la Riba i Rambla d’Aragó-Canonge Brugulat, Av. Madrid-República del Paraguai, Baró de Maials-Comtes d’Urgell, Rovira Roure-Ronda, Av. Madrid-Blondel i Prat de la Riba-Alcalde Porqueres.

Paral·lelament, els tècnics municipals i de l’empresa concessionària continuen fent les comprovacions i les proves tècniques a diferents punts de la ciutat perquè a començaments del mes d’abril comencin també a funcionar els radars que controlaran la velocitat dels vehicles. Aquests sistemes de control de velocitat, igual que els de 'semàfor vermell' se senyalitzaran visiblement i també s’informarà prèviament abans de posar-los en marxa.


Comentaris

envia el comentari