Catalunya Diari

Els psicòlegs consideren creïble el relat de la nena de Vielha que assegura que el seu pare va abusar d'ella

Els psicòlegs consideren creïble el relat de la nena de Vielha que assegura que el seu pare va abusar d'ella| Text i fotografia: ACN

Els psicòlegs que van tractar la menor de Vielha que assegura que el seu pare va abusar d'ella han dit que el seu relat és creïble. Ho han declarat aquest dilluns a l'Audiència de Lleida els dos professionals de l'Equip d'Assessorament Tècnic i d'Atenció a la Víctima (EATAV), durant la segona jornada del judici, a un home de 37 anys acusat d'abusar sexualment de la seva filla de dotze anys fins a en tres ocasions en un sol dia.

Els fets van tenir lloc el 16 d'agost de 2014, al domicili familiar on vivien també la mare i el germà menor d'edat de la nena a Vielha.

La fiscalia, en les seves conclusions, ha defensat la culpabilitat de l'acusat basant-se en el testimoni dels psicòlegs i en les proves, que confirmen que als llençols i al pijama de la nena es van trobar restes de semen que corresponen a l'acusat.

La defensa, en canvi, demana l'absolució del seu client perquè entén que les proves són insuficients, que les restes trobades al llit de la menor són fruit de les relacions sexuals que l'acusat va mantenir amb la seva dona al llit de la nena, tal com l'home va declarar i que la menor s'ha contradit en alguns aspectes en les seves declaracions.

L'acusat, al final del judici, ha demanat poder tornar a veure als seus fills, ja que actualment té en vigor una ordre d'allunyament.Comentaris

envia el comentari