Catalunya Diari

Els radars de control de velocitat del trànsit multaran a partir d'aquest dimarts, 19 d’agost

Els radars de control de velocitat del trà nsit multaran a partir d'aquest dimarts, 19 d’agost| Redacció - Fotografia: Laura Biela

va començar el passat dia 4 d'agost

Fins el proper dilluns, els conductors que superin els quilòmetres per hora permesos en el punt d’ubicació d’un radar, rebran una carta comunicant la infracció però la sanció no es tirarà endavant, com sí es farà a partir de l’endemà. En els darrers dies d’aquesta fase informativa, s’està enviant una mitjana de 50 cartes diàries.

El web municipal informa en un plànol de quins tres radars estan funcionant entre el total de nou caixes instal·lades. En el mateix sentit, s’especifica quins tres controls de semàfors vermells –ja en servei des del març- estan activats entre els sis possibles. A banda d’informar dels tres punts de radars i dels tres controls de semàfors vermells en funcionament, el plànol detalla la ubicació de les onze senyals genèriques que, a les entrades de la ciutat, informen de la presència d’aquests dispositius i la senyalització concreta de tots els punts amb caixes de radar i semàfors vermells, estiguin actius o no.

La selecció de les zones es fa en funció del risc de major o menor sinistralitat que presentin les vies urbanes i els canvis s’actualitzaran al plànol.


Comentaris

envia el comentari