Catalunya Diari

Els treballadors de l'Hotel Condes de Urgel protesten a la porta al no poder accedir al seu lloc de treball

Els treballadors de l'Hotel Condes de Urgel protesten a la porta al no poder accedir al seu lloc de treball| Redacció - Fotografia: UGT Terres de Lleida

la situació de concurs de creditors en què es troba l’empresa

L’empresa que gestiona l'hotel (Tecnhology Hotels) els deu cinc nòmines i ningú de la direcció els ha notificat el tancament ni els ha donat cap tipus d’informació sobre quina és la situació avui de l'equipament hoteler.La UGT-Terres de Lleida no descarta, en els propers dies, emprendre noves mobilitzacions per continuar denunciant la situació dels treballadors de l'hotel Condes. Fins al moment, la UGT-Terres de Lleida ha presentat denúncies contra l’empresa gestora de l’hotel per impagament (Technology Hotels) i també contra l’empresa propietària de l’hotel (Autotractor) per responsabilitat subsidiària.
La plantilla reclama tornar als seus llocs de treball. En el cas de no ser així, consideraran que se'ls ha acomiadat de forma improcedent.

El tinent d’alcalde d’Ocupació de la Paeria, Rafel Peris, ha mantingut aquest matí una trobada informal amb els treballadors i s'ha posat a disposició de les famílies afectades.


Comentaris

envia el comentari