Catalunya Diari

Els treballadors municipals recuperen la paga extra de l’any 2012

Els treballadors municipals recuperen la paga extra de l’any 2012| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els treballadors municipals han recuperat la paga extra de Nadal de l’any 2012 (44 dies) aquest dijous, tal com es va comprometre l’equip de govern. Cal destacar que cap càrrec electe ni membre dels grups municipals rebrà aquest retorn, tal i com es va acordar en ple al setembre de 2012.

L'import total de la partida, que ascendeix fins als 75.000 euros, es destinarà al Pla local de formació, ocupació i emprenedoria juvenil.
 
L’acord de ple fou el següent:
1. El Ple de l’Ajuntament de Lleida acorda destinar l’import de la paga extra de Nadal dels càrrecs electes i personal dels grups polítics al Pla local de formació, ocupació i emprenedoria juvenil de l’ Ajuntament de Lleida (Oqp’t)
 
2. Demanar al Govern de la Generalitat de Catalunya que incrementi els recursos econòmics per a la realització de polítiques actives d’ocupació i desenvolupament local, més enllà de l’aportació econòmica de la Conferència Sectorial del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social a les Comunitats Autònomes, per tal que els ajuntaments mantinguin el lideratge en l’execució de les polítiques actives d’ocupació i del desenvolupament local al territori, a favor dels nostres ciutadans,.
 
3. Instar al govern de la Generalitat que reconsideri la seva decisió per reduir el pressupost destinat a les bonificacions salarials dels treballadors i treballadores amb discapacitats físiques i psíquiques dels Centres Especials de Treball.
 
4. Traslladar aquesta moció a la ministra d’Ocupació i Seguretat Social del Govern de l’ Estat, al Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i a al presidència de la FMC i ACM. 


Comentaris

envia el comentari