Catalunya Diari

L'emotiu comunicat del regidor de la Paeria que va perdre la seva filla en un accident

L'ha fet públic aquest dimarts a la tarda

Crespons negres penjats a les parades del Mercat del Carrilet de Reus
Imatge d'arxiu de crespons negres.  | Jordi Olària Gras

El regidor d'Esports i Activitat Física de l'Ajuntament de Lleida, Sergio González, ha fet públic aquest dimarts a la tarda un comunicat per agrair totes les mostres de condol rebudes en les últimes hores després del fatídic accident de trànsit del passat diumenge a primera hora del matí, en el qual va perdre la seva filla Anna de només de 20 anys. Molta força família!

GRÀCIES
No hi ha paraules per definir el que hem viscut d’ençà que l’Anna, en un fatal accident de trànsit, va marxar cap a una dimensió que no és consol, ni resposta. No hi ha paraules per definir l’horror, la fractura, la ferida que hem de gestionar com a família des del moment en què, com adverteixen els pitjors tòpics, va arribar aquell instant que ho canvia tot. Haurem d’inventar forces per aixecar el cap, però això no treu que sentim una profunda necessitat de donar-vos les gràcies en tots els sentits i a tots els nivells. 
 
A la família, per ser-hi, per ser part d’una pinya que és imprescindible i insubstituïble. Als entorns educatius de la nostra filla Anna i del seu germà, el Marc. Gràcies per fer-nos sentir i recordar que també som part de l’escola, de l’aula, de la part més preciosa en el creixement de les persones. Als amics i a les amigues de l’Anna, lògicament, perquè en veure com l’estimeu ens feu sentir un orgull que no es concreta en gestos, ni plors, ni abraçades. També a la resta d’amistats de tots i cadascun de nosaltres, amics i amigues que hi sou i sabem que hi sereu també quan es tanqui la porta i arribi el vertigen i el desconsol. Als companys i companyes de feina, a les persones que heu treballat o treballeu amb nosaltres en diferents entorns i diferents moments de les nostres vides i que ara, també, heu tingut un instant per dedicar-nos temps i afecte.
 
I finalment, en la meva situació actual de regidor d’esports de la Paeria no voldria pas deixar passar per alt l’allau de respecte i consideració que he rebut per part de tothom. No tinc paraules. Des dels mitjans de comunicació, passant pel nostre club de tota la vida, l’AEM, però també les incomptables entitats, associacions, clubs, disciplines esportives de la ciutat i particulars que, des de la distància, heu arribat fins on som i ens heu fet costat. També als companys de la corporació, a tots, des de l’alcalde, als companys de govern, als companys de partit de l’àmbit municipal, però també de la resta d’àmbits del país. El nostre agraïment és també per a tots i cadascun dels regidors i regidores, sigui quina sigui la seva adscripció política, que han sabut trobar aquell equilibri en què l’adversari polític esdevé més persona que mai i t’ofereix una abraçada muda i igualment sincera.
 
Ja ho veieu. En el desert que suposa la pèrdua de la nostra filla Anna, hi hem trobat totes aquestes mostres d’afecte que recordarem sempre i que agraïm sincerament
 
És cert que no hi ha paraules. No hi ha consol. Potser el temps... Potser. L’Anna és i serà sempre part de la nostra vida i mirarem de continuar-la vivint, poc a poc, agafant-nos a la força que ens ha deixat i esgarrapant el record de la seva rialla fins on puguem, fins on l’ànim ens permeti. Dia a dia, hora a hora, segon a segon. Com deia, només hi ha una paraula justa cap a tots vosaltres: gràcies
 
Sergio, Esther i Marc
Família González Donés

Comentaris

envia el comentari