Catalunya Diari

Una empresa lleidatana crea una centraleta ‘intel·ligent’ amb veu i dades per blindar el teletreball

El programa creat permet que tots els treballadors, amb el seu ordinador, puguin treballar amb els mateixos programes i documents a casa i a l’oficina

L'empresa tecnològica lleidatana midgard IT ha creat un software innovador per blindar les telecomunicacions de les companyies, que ja utilitzen hospitals, establiments d'alimentació, clíniques o despatxos professionals, i que els hi permet fer servir connexions encriptades i privades per garantir la privacitat de les dades.

El 'Com·On SmartOffice', un producte que incorpora veu i dades integrades, és un sistema intel·ligent de teletreball completament real, en el qual els clients del programa poden executar totes les tasques des de casa com si fossin a la seva oficina física, gaudint de trucades il·limitades i sense cost, simplement emportant-se el telèfon de sobretaula a casa o instal·lant-se l'extensió al telèfon mòbil.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El gerent de midgard, Xavier Loscos, comenta que el sistema 'Com·On SmartOffice' «permet implementar el teletreball de forma fàcil i segura, amb connexions punt a punt encriptades i totalment privades, evitant forats greus de seguretat que poden comportar la pèrdua o robatori de dades».

L'equip de Midgard, davant a les seves oficines al carrer Comerç de Lleida
Una empresa lleidatana crea una centraleta ‘intel·ligent’ amb veu i dades per blindar el teletreball | Midgard

El teletreball és 100% real

Gràcies al software, el teletreball és 100% real, és a dir, que permetent teletreballar com si estiguéssim a l'oficina, des de qualsevol ordinador i l'extensió de telefonia al mòbil. A més, el producte inclou un sistema de videoconferència propi i totalment privat, ja que no implica reconeixement facial ni transcripció automàtica de la conversa, un detall molt crític per tal de conservar la confidencialitat de les comunicacions.

 

Sobre 'Com·on Office'

El sistema integra un conjunt d'aplicacions unificades, com una centraleta de trucades a IP, videotrucades o control de dades, que permet que tots els empleats, a través del seu ordinador, puguin fer la feina amb els mateixos programes i documents que utilitzen al seu lloc de treball.

A més, ofereix la seguretat activa més valuosa gràcies a connexions segures i encriptades punt a punt, còpies de seguretat i emmagatzematge i servei de núvol integrat per tal de garantir tota la informació al moment i segura.

Sobre midgard

Fundada l'any 2000 a Lleida, es va especialitzar en la seguretat informàtica i les telecomunicacions. L'any 2006 va iniciar el subministrament d'un servei de centraleta IP intel·ligent, al qual després es va incorporar els tallafocs.

Gràcies a la creació del software 'Com·on SmartOffice', l'empresa ha afegit noves funcionalitats a clients i empreses, com les telecomunicacions, el software de gestió empresarial, la seguretat informàtica o la domòtica. Actualment, la companyia treballa en una actualització per agrupar tot el seu sistema de gestió empresarial

Midgard IT és una companyia altament especialitzada en el desenvolupament de noves tecnologies per a solucions de valor per a les empreses. Darrerament, s'ha centrat en les comunicacions segures i privades, afavorint l'adopció del teletreball 100% real.

A més de la seva aposta per la privacitat, amb programes com 'Com·on SmartOffice', midgard ha aconseguit presentar una plataforma única integrada que acull de forma interactiva tot el software de gestió. L'empresa, que compta amb 12 persones en plantilla, va tancar l'any 2020 amb una facturació superior als 500.000 euros.


Comentaris

envia el comentari