Catalunya Diari

L'empresa lleidatana Wala, ja és una realitat a Vic

La botiga té una superfície de venda de més de 2.000 m² i compta amb tota la gamma d'equipament esportiu multimarca

Wala ja ha obert la seva botiga a Vic (Barcelona). El nou establiment de la cadena lleidatana, situat a la carretera de Sant Hipòlit, té una superfície de venda de més de 2.000 m² i compta amb tota la gamma d'equipament esportiu multimarca i de moda casual propis de Wala . 

L'equip el formen 40 persones aproximadament que cobriran seccions tècniques com muntanya, esports de neu, ciclisme, running o futbol i de moda casual amb una oferta de les marques més reconegudes de cada àmbit.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de la botiga Wala de Vic
Wala ja és una realitat a Vic | LleidaDiari.cat

Wala Vic, una botiga més sostenible i segura

La nova botiga de Wala a Vic ha estat dissenyada complint amb els criteris de responsabilitat mediambiental pel que fa al mobiliari, elements decoratius i instal·lacions. L'ensenya es reafirma en un dels seus valors com és la sostenibilitat.

A més després del lema #ElFuturoesAhora, Wala dóna visibilitat a les iniciatives de sostenibilitat identificant els productes fabricats amb materials sostenibles o elaborats amb un procés no contaminant per al medi ambient en tots els seus establiments. Una de les prioritats és la seguretat tant dels clients com dels treballadors i des de Wala es garanteix que les compres són segures aplicant totes les mesures de seguretat necessàries.

Més de 30.000 € recaptats

Wala Vic se sumarà als establiments de Wala que ofereix l'arrodoniment solidari als seus clients i clientes. El projecte ja ha recaptat 30.000 € destinat a causes socials en benefici de la Creu Roja. Més informació del projecte en https://wala.worldcoo.com/


Comentaris

envia el comentari