Catalunya Diari

Endesa obre un nou servei de videoatenció a clients

A la demarcació de Lleida, ja hi ha 2 centres que atenen en aquesta nova modalitat

Imatge d'un servei al client d'Endesa virtual

Endesa obre un nou servei de videoatenció a clients | LleidaDiari.cat

Endesa adapta el seu servei d'atenció al client davant les restriccions de mobilitat derivades de la crisi sanitària de la Covid-19 i ofereix, així, un nou canal de videoatenció personalitzada. Aquest servei ja està actiu a 28 punts d'atenció de Catalunya, és a dir, a pràcticament la meitat dels centres que la Companyia té arreu del territori.

L'objectiu és implementar-ho de manera progressiva abans de Setmana Santa fins a arribar als 61 punts de servei i oficines comercials que l'Energètica té a les quatre demarcacions catalanes. S'ha creat contingut específic per donar a conèixer i explicar el funcionament d'aquest nou servei amb informació destacada a la pàgina web d'Endesa. Cal destacar que és necessari fer una reserva prèvia del servei d'atenció per videotrucada que es pot gestionar des del localitzador d'oficines i punts de servei disponibles al cercador d'Endesa.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un avenç més en la digitalització de la companyia

Aquesta nova eina suposa un avenç més en la digitalització de la companyia, que millora l'experiència del client i facilita la tramitació de sol·licituds sense la necessitat de sortir de casa i s'afegeix a les novetats que Endesa ha anat implementant en els punts d'atenció al client en els darrers mesos:

La cita prèvia per l'atenció personal –amb mesures preventives contra la Covid-19-.
L'assessor energètic personal per ajudar a autònoms i petits negocis per optimitzar la factura energètica i ajudar-los a recuperar la seva activitat, reforç del servei d'atenció telefònica, App, pàgina web.


Comentaris

envia el comentari