Catalunya Diari

Entra a comissaria el detingut pels cinc apunyalments de Lleida

Entra a comissaria el detingut pels cinc apunyalments de Lleida| EP

L'estudiant de Medicina de 21 anys detingut per la Guàrdia Urbana de Lleida com a presumpte autor de cinc apunyalaments ha passat a disposició dels Mossos d'Esquadra, després d'haver ingressat a l'hospital psiquiàtric Santa Maria de la ciutat.


El jove, natural de Logronyo, es va lliurar sobre les 20.15 hores a dos agents motoritzats que passaven per l'avinguda Alcalde Rovira Roure, 42 i es va inculpar dient ser el responsable de les agressions de dilluns i va ser arrestat sota de la casa on vivia, i en la que va provocar un incendi hores després d'apunyalar les víctimes.
La identificació del jove, que ha sortit del centre psiquiàtric perquè els metges no troben cap raó per mantenir-lo en un centre sanitari, coincidia amb la descripció del sospitós i es va produir després que els seus pares denunciessin la seva desaparició després de dos dies sense saber d'ell.
Antecedents per una baralla anterior


El presumpte agressor té antecedents per participar fa dos anys en una baralla amb navalles contra un jove colombià a Logronyo, segons han informat fonts de la investigació. El jove, Alejandro R.V., ja havia estat arrestat per la Policia Nacional el passat 23 de desembre de 2012 per participar en aquesta baralla.

Segons la Memòria anual de la Fiscalia de Logronyo, els fets que va passar a instruir el Jutjat d'Instrucció 2 van ocórrer a les 4 del matí, quan la víctima s'acomiadava de la seva nòvia en un parc de la ciutat i va veure set o vuit joves en actitud vigilant i mig amagats. Un dels agressors "va arribar a clavar-li dues ganivetades, un a la zona escapular i una altra a la cuixa que van necessitar de sutura", a més de produir traumatisme cranial amb múltiples hematomes i traumatisme toràcic amb erosions a regió esternal, i l'agressió va acabar en apropar altres persones que van acudir en el seu auxili.
El cas està encara en tràmit judicial.


Comentaris

envia el comentari