Catalunya Diari

Enxampat a Lleida amb sis embolcalls de cocaïna

Enxampat a Lleida amb sis embolcalls de cocaïna| Redacció - Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dimarts a la nit al carrer La Suda de la capital del Segrià un home, identificat com a Y.D., de 33 anys d'edat, nascut a Mali i veí de Lleida, amb sis embolcalls que contenien una substància que presumptament era cocaïna i certa quantitat de diners fraccionats.

Els agents van observar el dia 5 d'abril a les 22.00 hores dos individus al carrer La Suda, a l'altura del carrer Universitat, que estaven discutint, un del qual lliurava un bitllet a l'altre i aquest es treia alguna cosa de la boca per donar-li. En el moment que van veure els agents van sortir corrents.
 
La Guàrdia Urbana va poder detenir als individus. El comprador de la substància, de 33 anys i nascut al Marroc, va reconèixer que li havia pagat per comprar una bola de cocaïna.
 
Davant els fets, els agents van detenir Y.D. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, van comissar els sis embolcalls amb un pes de 2,82 grams de substància i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari