Catalunya Diari

Enxampat després d'atropellar un vianant i agredir-lo posteriorment

Enxampat després d'atropellar un vianant i agredir-lo posteriorment| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com

 

La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar aquest diumenge a la tarda un home acusat d'atropellar dos vianants a l'avinguda de l'Alcalde Porqueres, a l'altura del carrer Alfred Perenya de Lleida, i donar-se a la fuga. Després d'enxampar-lo, els agents van comprovar que no tenia permís de conduir.

Els fets es remunten a aquest diumenge. Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va rebre un avís d'un atropellament i fuga del vehicle causant. Un cop al lloc, els agents van auxiliar els dos homes, víctimes de l'atropellament, mentre una altra patrulla localitzava el vehicle implicat.
 
Els serveis sanitaris van atendre al lloc els dos atropellats, que van resultar ferits lleument. Un d'ells, de 40 anys, va explicat als agents que en recriminar els fets al conductor, aquest havia baixat del turisme i l'havia agredit, i tot seguit havia fugit amb el vehicle colpejant dos turismes estacionats.
 
Finalment, una altra patrulla van identificar el conductor, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i en ser requerit pels fets va reconèixer que havia agredit al vianant atropellat i que havia fugit perquè no tenia permís de conduir.
 
Davant els fets, els agents van fer la corresponent denúncia administrativa per conduir un turisme sense haver obtingut l'autorització tipus B. També van iniciat les diligències penals corresponents per conducció temerària i per lesions.


Comentaris

envia el comentari