Catalunya Diari

Enxampat robant material informàtic a l'escola Sant Jordi

Enxampat robant material informàtic a l'escola Sant Jordi| Redacció - Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir diumenge a A.M.G., de 44 anys i de nacionalitat espanyola, com a autor d'un robatori a l'escola Sant Jordi, a la partida de Montcada. En el moment de la detenció, l'home portava ordenadors, càmeres i material informàtic divers.

Una patrulla va personar-se diumenge al propi centre, en activar-se el senyal d'alarma de robatori. Un cop al lloc, els agents van sorprendre a l'interior del col·legi un individu quan estava manipulant un maletí que contenia un ordinador portàtil. En aquell moment, quan el lladre va veure la policia, va agafar dos ordinadors i va fugir per un forat que hi havia a la finestra. 
 
Els agents el van seguir mentre marxava corrents carregat amb diversos objectes fins que el van aturar i el van identificar com a A.M.G., de 44 anys i de nacionalitat espanyola.
 
Seguidament, els agents van comprovar que la finestra tenia un forat gran al vidre que probablement havia fet aquest individu amb una pedra bastant gran que hi havia al lloc.
 
En l’escorcoll, els agents van trobar a A.M.G. una navalla i un tornavís a més dels guants que hi duia
posats. També van recuperar els objectes que intentava emportar-se com els dos ordinadors portàtils amb els seus maletins, diverses càmeres de fotos i vídeo i material informàtic divers.
 
Davant els fets, els agents van detenir A.M.G. com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i van iniciar les diligències corresponents. 


Comentaris

envia el comentari