Catalunya Diari

Epipe Cataluya finalitza amb èxit la primera obra a Lleida

Epipe Cataluya finalitza amb èxit la primera obra a Lleida| Redacció - Fotografia: Epipe Catalunya

 Epipe Catalunya utilitza una tecnologia única, provinent dels Estats Units, que compta amb més de 2.000 franquícies per tot el món i amb una cartera de clients de gran reputació com els Hotels Hilton, el Cos d’Enginyers del Govern dels EUA o la companyia British Petroleum (BP). Aquest revolucionari sistema de restauració de canonades sense obres arriba a Catalunya de la mà de tres emprenedors lleidatans propietaris de dues grans empreses de la ciutat, Jorfe Instal·lacions i Grup 90. 
 
El sistema epipe asseca les canonades mitjançant aire calent. Seguidament es realitza un raspat a l’interior de les canonades amb aire i Corindó. El Corindó és el segon mineral més dur del planeta, després del diamant i això fa que les canonades quedin lliures de corrosió. Finalment, es procedeix a aplicar la capa d’Epoxi, que subministra una barrera de protecció sense fissures a l’interior de les canonades i prevé, de forma permanent, la posterior formació de corrosió.
 
Fins ara, la formula més eficaç a llarg termini per solucionar els problemes en les canonades suposava estar sense aigua una o dues setmanes. Amb la nova tecnologia epipe el procés és molt més ràpid, silenciós i net. Aquest sistema sense obres permet reduir en temps, energia i diners. 
 
Apostant per la innovació 
El sistema epipe ha estat nominat a la Medalla Nacional de la Tecnologia i Innovació d’EUA i ara arriba amb força a Catalunya. Epipe és la primera i l’única companyia amb els certificats exigits pel Ministeri de Sanitat Espanyol en quant a la composició i aplicació dels seus productes dins de les conduccions d’aigua sanitària. 
 
La corrosió en les canonades d’aigua potable pot provocar que tòxics com el plom i el coure es filtrin a l’aigua. L’excés de plom al cos humà és especialment perillós pels nens i les embarassades i pot causar greus danys al cervell, ronyons i al sistema nerviós. El sistema epipe elimina la corrosió i recobreix les canonades amb Epoxi, un producte ecològic que prevé de forma permanent la posterior formació de corrosió. La innovadora tecnologia epipe deixa les canonades totalment lliures d’obstruccions i de fissures. Això genera un estalvi d’energia als pisos o edificis reformats, la qual cosa converteix al sistema epipe en un aliat en la sostenibilitat del medi ambient. 
 


Comentaris

envia el comentari