Catalunya Diari

Epipe, nominat a millor producte en la 15ª edició dels Premis Construmat

Epipe, nominat a millor producte en la 15ª edició dels Premis Construmat| Redacció - Fotografia: Epipe Catalunya

 

El sistema de restauració de canonades Epipe ha estat nominat a millor producte en la 15ª edició dels Premis Construmat. Aquesta innovadora tecnologia, que permet restaurar canonades d’aigua, calefacció i aire condicionat sense realitzar obres, es troba entre els 5 candidats al prestigiós premi. El Saló Internacional de la Construcció de Fira Barcelona, Construmat, es celebrarà a capital catalana del 21 al 24 de maig.

La innovadora tecnologia Epipe serà presentada a Construmat Innovation Center, una finestra oberta als productes més nous de la construcció, on els centres tecnològics de tot el món presentaran els seus prototips més innovadors i les possibles aplicacions abans del seu llançament al mercat.
 
Els reconeixements que atorga el saló Construmat gaudeixen d’una gran reputació a nivell mundial i és una plataforma excel·lent per donar a conèixer els nous productes com Epipe. Els guanyadors seran proclamats el dia 23 de maig durant la realització de la Fira.
 
En aquesta 15ª edició dels premis, s’han presentat 11 obres d’Enginyeria Civil del les quals el jurat n’ha seleccionat 2, 84 obres d’Edificació de les quals se n’ha seleccionat 6, i 34 productes dels quals se n’ha seleccionat 5. Entre els nominats a les diferents categories trobem projectes com el desdoblament de l’Eix Transversal a Catalunya, el Mercat provisional dominical del Barri de St. Antoni de Barcelona o l’Escola infantil municipal Fuerte el Príncipe de Pamplona, que s’autoregula tèrmicament degut al seu disseny bioclimàtic.


Comentaris

envia el comentari