Catalunya Diari

ERC-Avancem denuncia el mal estat de l’aparcament al costat del camp de l'Atlètic Segre, a Cappont

També proposa tornar a senyalitzar el carril bus de la Rambla Ferran afectat per unes obres
Imatge de l'aparcament de Cappont
Imatge de l'aparcament de Cappont | LleidaDiari.cat

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem a la Paeria insta l'equip de govern a revisar i adequar amb celeritat el ferm de l'aparcament públic provisional ubicat entre l'escola Frederic Godàs i el camp de l'Atlètic Segre, al barri de Cappont. El grup ha presentat una proposta de resolució a la Comissió informativa de polítiques de la gestió i promoció de la ciutat i la sostenibilitat del mes de juny. El portaveu d'ERC-Avancem, Josep Maria Baiget, denuncia que «el trànsit rodat en aquest solar és impracticable a causa dels grans clots que hi ha i, a més, quan plou es converteix en un camp de bassals que obstaculitzen el pas de les persones usuàries». En aquest sentit, el grup destaca que «la Paeria ha de vetllar per tenir els aparcaments dissuasius en unes mínimes condicions d'ús, seguretat i confort».

  

Baiget recorda que «el solar té per objectiu la pacificació del trànsit, i és molt utilitzat especialment per les persones que es desplacen en cotxe al centre de Lleida des de fora de la ciutat, de manera que s'evita l'entrada de molts vehicles a l'eix comercial i voltants». D'altra banda, el grup demanarà a la mateixa comissió una altra actuació per millorar la mobilitat.

 

En concret, reclama que es torni a senyalitzar el carril bus de la Rambla Ferran mentre duri l'ocupació de la via pública arran de les obres que es realitzen en un solar situat al costat de la Diputació de Lleida. Baiget destaca que «els treballs han comportat l'ocupació de la calçada i l'eliminació temporal del carril bus, la qual cosa penalitza i obstaculitza una velocitat comercial òptima al transport públic, un element clau per a una mobilitat de qualitat, sostenible i segura».Comentaris

envia el comentari