Catalunya Diari

ERC denuncia el malbaratament d'aigua per fuites a Lleida

ERC denuncia el malbaratament d'aigua per fuites a Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Grup Municipal d'ERC-Avancem denuncia que cada dia es perden prop de 2 milions de litres d'aigua potable a Lleida com a conseqüència de fuites. Per aquest motiu, exigeix a l'empresa concessionària Aigües de Lleida que millori l'eficiència del servei.

Després de la Comissió de seguiment del servei d'aigua, el portaveu del grup, Josep Maria Baiget, ha criticat que "encara es perden cada dia tres metres cúbics d'aigua potable per quilòmetre, cosa que repercuteix en les arques municipals, donat que les pèrdues encareixen la concessió, a més del malbaratament dels recursos naturals que això suposa". Per aquest motiu reclama que l'empresa concessionària vetlli per millorar-ne la gestió.
 
Baiget també veu preocupant que "en ple segle XXI el riu Noguerola encara rebi aigua del clavegueram de la ciutat", en concret, la que prové del tram del carrer Ramon Castejón.
 
D'altra banda, ERC-Avancem denuncia deficiències en l'atenció telefònica en català d'Aigües de Lleida i reclama que es garanteixi el dret dels ciutadans a ser atesos en aquesta llengua de forma prioritària.


Comentaris

envia el comentari