Catalunya Diari

ERC denuncia que Autobusos de Lleida hagi «manipulat» l'enquesta de satisfacció dels usuaris

També demana que es depurin les responsabilitats que s'escaiguin

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem reclama que s'obri un expedient informatiu a Autobusos de Lleida Moventis, l'empresa concessionària que gestiona el servei d'autobús urbà a Lleida, per manipular els resultats de l'enquesta sobre l'Índex de Satisfacció dels Consumidors de l'any 2016. També demana que es depurin les responsabilitats que s'escaiguin. Així ho ha sol·licitat a la Comissió informativa de polítiques de la gestió i promoció de la ciutat i la sostenibilitat que se celebrarà el divendres vinent. A més, ERC-Avancem ha sol·licitat una còpia de la documentació original de l'enquesta que Moventis va subcontractar a l'empresa auditora Apolda.

  

  

El portaveu del grup, Josep Maria Baiget, explica que «volem comprovar fefaentment les dades presentades en l'informe que Moventis va fer públic a la Comissió de serveis públics externalitzats per aclarir per què no concorda la informació sobre la satisfacció dels usuaris de bus d'aquest any amb la que se'ns va facilitar l'any passat».

 

«La manipulació dels resultats per pujar la nota del servei és, al nostre entendre, intencionada ja que s'han modificat deu dels catorze ítems, un fet molt greu que cal restablir», conclou Baiget. D'altra banda, ha insistit que «la Paeria hauria d'exercir més control sobre les empreses concessionàries a les quals externalitza serveis».Comentaris

envia el comentari