Catalunya Diari

Es podria legalitzar la corrupció en l’Administració catalana?USTEC-STES denuncia que durant la Mesa de negociació del Departament d’ensenyament del dia 6 de maig l’administració actual catalana confirmà la seva intenció de triar a dit a tots els docents funcionaris interins que treballaran a partir del curs 2014-2015 als centres públics de la Generalitat de Catalunya, exceptuant els docents de religió. 
 
Més de 5.000 docents funcionaris interins podran perdre el seu lloc de treball a curt termini. Aquests professionals veuran perillar el seu lloc de treball, en cas de ser seleccionats, cada vegada que se’ls acabi el seu contracte. Qualsevol discrepància contra els seus superiors podrà suposar  la seva exclusió definitiva del món docent. 
 
Aquesta futura nova situació laboral serà un calc d’aquelles viscudes en les places majors de la majoria dels pobles espanyols d’abans de la Guerra Civil espanyola. Els docents funcionaris interins catalans hauran d’esperar que l’administració, amb aires caciquils, els seleccioni per poder  treballar en condicions absolutament precàries. Qui s’anava a pensar que tornaríem a aquella època?
 
Sembla absurd que en un moment en què desenes de polítics estan sent imputats i jutjats per tràfic d’influències ara la consellera Rigau vulgui implantar aquesta anomalia al seu Departament.
 
USTEC-STEs (IAC) Lleida


Comentaris

envia el comentari