Catalunya Diari

L'Escola Politècnica de la UdL participa en un Minor Internacional de l'àmbit de les TIC

Amb quatre universitats més dels Països Baixos, Àustria, Bèlgica i Sud-àfrica

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) ha iniciat aquest curs la seva participació en un Minor Internacional en l'àmbit de l'Enginyeria Informàtica i les tecnologies de la informació (TIC), amb quatre universitats més.

Anomenat Global Acting in ICT i coordinat per la Fontys University of Applied Sciences (Països Baixos), també hi participen la PXL University of Applied Sciences and Arts (Bèlgica), la University of Applied Sciences Upper Austria (Àustria) i la Belgium Campus ITversity (Sud-àfrica).

Què són els minor?

Els minor són itineraris que permeten a l'estudiant obtenir competències i coneixements d'una àrea diferent de la seva especialització, complementant els estudis de grau.

  

Després l'alumnat ha de realitzar un projecte en grup integrant els diferents coneixements adquirits i en sintonia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, ja que ha de tractar i abordar aspectes sobre Salut i Benestar (objectiu 3). Un cop defensat aquest treball, els participants de l'EPS obtindran el títol d'aquest Minor Internacional de les diferents institucions, a més del títol de Grau en Enginyeria Informàtica amb la Menció de Tecnologies de la Informació.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari