Catalunya Diari

Escridassen l'alcalde de Lleida en la seva intervenció davant l'ANC

Escridassen l'alcalde de Lleida en la seva intervenció davant l'ANC| EP - Fotografia: Instagram @ebaches

 

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut aquest diumenge una forta esbroncada en el seu discurs en l'Assemblea que l'ANC celebra a la capital del Segrià. En veure la reacció dels assistens, la presidenta, Carme Forcadell, ha sortit al pas visiblement enfadada demanant respecte per a totes les posicions polítiques.

Ros ha dirigit unes paraules de benvinguda als participants de la III Assemblea Ordinària de l'ANC, que aquest diumenge es proposa aprovar documents de cara al procés independentista, i els participants han respost amb nombrosos crits, esbroncades i xiulets a l'alcalde, que s'ha definit com "alcalde i catalanista".
 
Davant d'aquesta situació, Forcadell ha pujat a l'escenari i ha preguntat als presents: "Som o no som demòcrates?", Davant del que l'audiència ha respost amb un gran 'Sí'. I ha continuat: "Doncs si som demòcrates respectem totes les idees, perquè a la Catalunya que volem construir ha de cabre tothom, pensi el que pensi", ha exclamat Forcadell visiblement molesta amb la reacció dels participants.
 
En aquesta assemblea, està previst que Forcadell anunciï les característiques de l'acte que l'ANC convocarà per al proper 11 de setembre, dues setmanes abans de les eleccions autonòmiques previstes per al 27 de setembre.


Comentaris

envia el comentari