Catalunya Diari

Els espais de treball més curiosos de SKEPP

La seva filosofia és buscar llocs que siguin professionals i alhora tinguin en compte el benestar dels seus inquilins

SKEPP et presenta les coses més rares que pots trobar en una oficina, des d'un gos fins a una piscina. Aquests llocs són reals, de fet estan disponibles al nostre lloc web.

Les propietàries i els propietaris tracten de diferenciar els seus espais en lloguer dels immobles de la competència. Hi ha moltes oficines en arrendament, si vols destacar dins de la multitud, hauries de posar alguna coseta diferent.

Alguns llocs de treball tenen personalitat. Per exemple l'autenticitat del lloc pot crear una singularitat, igual que les marques, els centres de negocis no només busquen una imatge sinó una experiència relacionada. És a dir, quan entres al teu coworking no només has de reconèixer que estàs en un lloc únic i sentir-te d'una determinada manera. El que un bon edifici d'oficines ha de fer-te experimentar és que tens un estil de vida determinat.

1. Instruments

Al carrer de l'Alba 1-3 de Barcelonaj (Gràcia) tenim un coworking destinat a músics. Els espais de treball compten amb locals d'assaig amb instruments i equip tècnic. A més de les jams sessions de micro obert i concerts que s'organitzen, també hi ha tallers per a professionals o amants de la música. Per exemple, recentment hi ha hagut una sessió de la relació de les emocions i els sons.

2. Cuines 

Exemple de cuina del coworking de la Calle Juan de Herrera 3, Madrid Centro
Exemple de cuina del coworking de la  Calle Juan de Herrera 3, Madrid Centro
 

Aquest coworking és ideal per a professionals culinaris, es combinen els despatxos amb les cuines. Un coworking destinat a la gastronomia, amb classes especialitzades i esdeveniments per foodies. El centre de negocis convida als seus usuaris a experimentar amb els fogons i mima a la seva comunitat coworking convidant a grans xefs i influencers.

3. Vistes a la platja

Llocs de treball flexibles del Passeig Joan de Borbó 99, Barcelona Ciutat Vella

Llocs de treball flexibles del Passeig Joan de Borbó 99, Barcelona Ciutat Vella

Què hi ha més revitalitzant que tenir unes vistes directes a la mar? La costa sempre canvia, així que tens un paisatge diferent cada dia, però sempre bell fins i tot quan hi ha onatge. Llogar aquí una oficina o un lloc de coworking pot fer-te menys tediós treballar. T'imagines prenent el sol a l'estiu després d'una llarga jornada de treball o passejant a l'hivern cap a la teva oficina amb la brisa marina?

4. Animals

En altres països d'Europa és molt comú veure als gossos acompanyant als seus amos a diversos llocs públics. Però aquí que es permetin portar les mascotes al lloc de treball segueix sent estrany. Actualment a SKEPP comptem amb al voltant de 6 oficines que permeten l’accés als nostres amics de quatre potes. Per exemple, el centre de negocis de la Gran Via de les Corts Catalanes 672 a Barcelona.

5. Aules formatives

La formació no és part d'una etapa, ara mateix s'aposta per la formació permanent. Els professionals cada vegada s'autoexigeixen un continu creixement, perquè els avanços vertiginosos han fet que les professions i els conceptes que eren estables, professin un canvi constat. Ara mateix res és estable, i encara que sentis agonia o por la tecnologia el millor que pots fer és formar-te digitalment, d'una altra manera estaràs obsolet com a treballador. Per això, els edificis d’oficines de lloguer actuals constantment estan afegint aules formatives als seus espais de treball.

6. Esport  

Actualment disposem de moltes oficines que estan incorporant l'esport en la rutina dels seus treballadors. Tant habilitant en els seus aparcaments, places destinades a bicis i patinets; com impartint classes de ioga. Els immobles més exclusius compten també amb gimnàs propi i fins i tot disposem de centres de negocis amb pistes de pàdel.

7. Relaxació  

El descans també és productiu, invertir en un moment per a tu pot donar excel·lent resultats professionals. Les oficines i els espais de coworking destinen zones dels establiments per a socialitzar, llegir o simplement no fer res.

Si vols explorar més espais de treball curiosos, visita SKEPP. La nostra filosofia és buscar llocs que siguin professionals i alhora tinguin en compte el benestar dels seus inquilins.


Comentaris

envia el comentari