Catalunya Diari

Una espectacular tempesta de vent, pedra i aigua arrasa la demarcació de Lleida

La tempesta ha deixat imatges de cine, però també ha provocat diversos danys en ciutats com Cervera

Imatge del temporal a Balaguer
Espectacular imatge de l'arribada de la tempesta a Balaguer | @carlesrgm

Un nou temporal ha despertat aquest divendres al matí a la major part de Catalunya. Fortes ratxes de vent, aigua amb pedra i llampecs, han estat la banda sonora amb la qual molts catalans han esmorzat i han donat la benvinguda al cap de setmana.

Un cap de setmana que també s'espera mogut, especialment amb relació als forts episodis de vent que s'esperen. Les xarxes socials s'han omplert d'imatges i vídeos que mostren la força i l'espectacularitat de la tempesta de primera hora del divendres. Concretament, a ciutats com Balaguer, a la comarca lleidatana de la Noguera, el cel s'ha convertit en un escenari de pel·lícula on poder veure com s'apropava de mica en mica el temporal.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els lleidatans tornen a mirar per la finestra

A Lleida ciutat l'espectacle ha estat similar i, dues setmanes després de la gran nevada, els lleidatans han tornat a mirar per la finestra sorpresos per la màgia d'aquests fenòmens. Més enllà de les imatges del cel, de l'aigua i de la calamarsa, els pocs minuts que ha durat el temporal ja han causat alguns danys que han obligat a activar els Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Diversos desperfectes arreu del territori

Un exemple ha estat el sanejament que han hagut de realitzar els serveis d'emergència a Concabella (Segarra), en esfondrar-se un cobert.

D'altra banda, un esclafit ha provocat importants desperfectes en empreses i habitatges de Cervera, arbres i mobiliari urbà. Segons han informat des de la Paeria de Cervera, hi ha afectacions en la mobilitat, i la Policia Local i els serveis municipals treballen per restablir la circulació. 

Imatge d'un desperfecte a Cervera
Cervera ha patit forts desperfectes pel temporal | LleidaDiari.cat

Imatge d'un portal afectat per la tempesta a Cervera
Els danys a Cervera per la tempesta són múltiples | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari