Catalunya Diari

Espot i Port-Ainé, a punt per la nova temporada d’esquí

Espot i Port-Ainé, a punt per la nova temporada d’esquí| Redacció - Fotografia: SkiPallars

 Aquestes estacions obriran dijous amb diverses novetats:
- Nous parcs lúdics a Port-Ainé i Espot: S’han creat noves àrees específiques a ambdues estacions amb jardí de neu per als més petits, activitats alternatives a l’esquí (raquetes de neu, quads, pistes de trineus, multiaventura) per a tota la família, reforçant el perfil familiar de les dues estacions. 
 
- Bateig de neu: El producte estrella de la temporada a Espot i Port-Ainé. Un paquet 'tot inclòs' amb lloguer de material, forfet i classes col·lectives amb el qual petits i grans podran gaudir de la seva primera experiència en el món de l’esquí per només 50 euros. Aquest paquet es complementa amb el Pack Evolució, per als ja iniciats que volen continuar aprenent.
 
- Nova web: Espot i Port-Ainé aposten fermament per la implantació del comerç electrònic integrat dins d’un nou web corporatiu amb un fort component social i participatiu amb el client, així com la promoció de la comarca del Pallars Sobirà com un destí de neu amb una central de reserves online amb més de 50 allotjaments disponibles. També s’ha garantit l’accessibilitat a la web a través de dispositius mòbils.
 
- Noves webcams: S’han instal·lat dues noves càmeres web, una a la cota 2.200 d’Espot i l’altra a la cota 2.000 de Port-Ainé. Junt amb les antigues, sumen sis punts de vista de les estacions.
 
- Zona freestyle Port Ainé: L’aposta d’Espot i Port-Ainé per l’snowpark de l’estació de Port-Ainé es focalitza aquesta temporada en la contractació d’un nou equip de constructors de fama internacional, ASP Snowparks i la promoció i oferta de cursos específics d’aquesta modalitat d’esquí i surf de neu, així com la creació del nou forfet Freestyle.
 
Promocions Pont de desembre
Espot i Port-Ainé proposen als clients que vulguin encetar la temporada importants promocions en les tarifes de forfets com de paquets per tal d’incentivar aquest inici de l’hivern a les estacions. Les més destacades són:
 
- Preu promocional forfet: El preu diari aquest inici de temporada serà de 25 euros els adults i de 19 euros els infants fins a 14 anys.
 
- Paquets Allotjament i Forfet: Es posen a la venda en oferta d’última hora paquets a partir de 2 nits d’estada a peu de pistes amb dos dies de forfet inclosos a partir de 150 euros, a més de tota l’oferta de la comarca a preus molt competitius.


Comentaris

envia el comentari