Catalunya Diari

Estrena a Youtube dels curtmetratges realitzats a Lleida Jove

El curs de cinema per a joves, que s’ha fet aquests darrers quinze dies, finalitza amb l’estrena al setembre de dos curtmetratges i un videoclip

Imatge dels alumnes del curs audiovisual de Lleida Jove
Estrena a Youtube dels curtmetratges realitzats a Lleida Jove | LleidaDiari.cat

Les produccions audiovisuals que han gravat un grup de joves en el curs de cinema de Lleida Jove es podran veure al canal YouTube de la Paeria al setembre. En aquests 15 dies que ha durat el curs, els i les participants han produït dos curtmetratges i un videoclip que s'estrenaran a les xarxes. La temàtica dels curts ha estat l'assetjament escolar.

Els i les joves han debatut sobre aquest tema i han après tècniques audiovisuals (guió, càmera, actuar, localitzacions, postproducció, so, etc. El primer curt, titulat 'Mai és tard', conta la història d'un jove que assetja companys de classe i que gràcies a una amiga s'adona del mal que fa. El segon, 'El mirall', és una adaptació de 'Cuento de Navidad' amb la mateixa temàtica.

Es motiven valors com el compromís, l'empatia o noves amistats

El grup de joves cineastes han experimentat amb les tècniques audiovisuals i, a més, han après a rodar un videoclip i han treballat la cançó 'Idgaf', de Dua Lipa. El curs de cinema, inclòs a l'Agenda Jove d'aquest estiu, permet treballar la creativitat i el tractament de l'actualitat. Alhora, en tractar-se d'una activitat de lleure, es motiven valors com el compromís, l'empatia o noves amistats.


Comentaris

envia el comentari