Catalunya Diari

Estudiants de la UdL tallen la LL-11 com a mostra de protesta per la nova reforma educativa EU2015

Estudiants de la UdL tallen la LL-11 com a mostra de protesta per la nova reforma educativa EU2015| Redacció - Fotografia: SEPC Lleida

 

Una vintena d’estudiants de la Universitat de Lleida han tallat aquest dimarts a primera hora la LL-11, a l'alçada dels Instituts, com a mostra de protesta per la nova reforma educativa EU2015. Els principals afectats denuncien que aquesta reforma suposa una privatització i elitització de l’educació pública, i una pujada de taxes de la matricula universitària.

A més, també han manifestat que la nova reforma educativa és una imposició no consensuada ni oberta a la participació de la totalitat de la Comunitat Universitària i han reivindicat una educació popular, pública, antipatriarcal, de qualitat i en català.
 
Per aquests motius, han animat a la societat en general a assistir a la concentració convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans Universitat de Lleida (SEPC) per aturar l’EU2015 i en contra del 3+2, que es durà a terme aquest dijous a les 12.00 hores davant del Rectorat.


Comentaris

envia el comentari