Catalunya Diari

Els estudiants de la UdL celebren la primera festa intercampus de les facultats de Cappont

L'estudiantat de tres centres de la UdL programa activitats lúdiques per aquest dijous

La festa es durà a terme a la part enjardinada del campus
La festa es durà a terme a la part enjardinada del campus | UdL

La zona enjardinada interior del campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL) acollirà aquest dijous, 22 de març, la primera Festa Intercampus. El programa l'han confeccionat conjuntament els Consells de l'Estudiantat dels tres centres que «conviuen» en aquest espai urbà i educatiu: la Facultat de Dret, Economia i Turisme; la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i l'Escola Politècnica Superior de la UdL.

Les activitats comencen a les 11.00 hores del matí, ja que a primera hora es manté l'activitat docent. Com és habitual en les festes de l'alumnat, la jornada arrenca amb les cites «esportives». Futbol i voleibol compartiran protagonisme amb una competició del videojoc Fifa'18.

Al migdia hi ha previst un vermut, una macro paella popular i un concurs de discjòqueis. Bingo, pòquer, guerra de pintura (paintball) i beer pong completen les activitats de tarda, que culminaran amb una actuació de la colla castellera de la Universitat de Lleida, Los Marracos. A la nit, l'estudiantat es traslladarà a un local de la ciutat, per no destorbar el descans dels veïns. Els organitzadors han creat un perfil de Facebook on es publiquen els actes i les novetats de la jornada. 


Comentaris

envia el comentari