Catalunya Diari

Estudiantat d'Educació de la UdL surt al carrer per 'copsar el cor' dels lleidatans

Ho faran aquest dimecres, de les 18.00 a les 20.00 hores del vespre a l'Eix comercial de Lleida

Els donatius aniran a la ONG Open Arms
Els donatius aniran a la ONG Open Arms | Ajuntament de Barcelona (CC BY-ND 2.0)

Ajut humanitari a la Mediterrània, micromasclismes, perspectiva de gènere i canvi climàtic són els temes triats enguany per l'alumnat de les matèries Continguts propis de l'educació física II i Expressió corporal a l'educació infantil de la Universitat de Lleida (UdL) per intentar «copsar el cor» de la ciutadania.

Ho faran aquest dimecres, de les 18.00 a les 20.00 hores del vespre a l'Eix comercial de Lleida, amb performances d'entre cinc i deu minuts de durada al voltant d'aquestes temàtiques que han estat treballant el darrer trimestre de la ma de la professora de Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, M. Carme Jové.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Accions que tindran lloc simultàniament en diferents punts de la ciutat

'Petites performances per copsar el cor', és el títol escollit per aquestes accions que tindran lloc simultàniament a la Plaça Paeria (micromasclismes), Plaça sant Francesc (perspectiva de gènere), Baixada de la Trinitat (ajut humanitari a la Mediterrània) i carrer del Carme/Diputació (canvi climàtic).

En total són prop de 120 estudiants del grau d'Educació Infantil en Gestions Creatives, i dels dobles graus en Educació Infantil i Primària i en Educació Primària i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport que participen en l'activitat. Pretenen recollir donatius que destinaran a l'ONG Proactiva Open Arms, dedicada a protegir les persones que intenten arribar a Europa per mar fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

No és el primer cop que alumnat de Jové treballa en projectes educatius de compromís social. Així, el 2006 l'estudiantat va presentar una coreografia a favor d'un projecte de cooperació de Mans Unides per a l'envasament i canalització d'aigua a Bakou (Camerun).

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari