Catalunya Diari

Exigim a Generalitat i Consell Comarcal #CapPlatBuit

Exigim a Generalitat i Consell Comarcal #CapPlatBuit| Acampada Escolar

 Què el Departament d’Ensenyament hagi acotat la partida pressupostària perquè més de 10.000 famílies catalanes, prop de 500 si només comptem al Segrià, es quedin sense l’ajut de menjador, tot i complir els requisits exigits per les bases de la convocatòria, suposa un greuge excessiu i intolerable per al conjunt de la comunitat educativa. I malgrat que l’ampliació de la partida pressupostària ha permès que unes poques famílies accedissin a l’ajuda, la realitat ens diu que la gran majoria continuen en la mateixa situació.
 
En lloc de discursos demagògics justificant cadascuna de les seves mesures restrictives, l’administració ha de vetllar per prioritzar i garantir la cobertura d’aquestes necessitats bàsiques amb urgència, sense passar-se la pilota entre Generalitat i Consell Comarcal.
 
Davant el desemparament d'aquestes més de 400 famílies al Segrià, des d’Acampada Escolar, moviment ciutadà que aglutina a diverses comunitats educatives a Ponent, ens solidaritzem amb aquestes famílies expressant tot el nostre suport i exigim al Departament d’Ensenyament i al Consell Comarcal que actuïn sense més dilació i garanteixin avui mateix a aquestes famílies el que necessiten.
Comencem una campanya de denúncia que només acabarà quan aquesta injustícia desaparegui, i ha fem amb una estesa de plats davant del Departament d’Ensenyament a Lleida per ser aquest el principal responsable d’aquesta situació. Diem ben fort #CapPlatBuit per visibilitzar una situació injusta, indigna i que evidencia nul·la sensibilitat humana. Continuarem mobilitzant-nos mentre aquestes qüestions no es resolguin.
 
Assemblea d'Acampada Escolar - @AcampadaEscolar


Comentaris

envia el comentari