Catalunya Diari

Èxit de l'EMOcionaTOUR a Lleida, un cicle sobre l'educació i les emocions

CaixaForum Lleida, ha comptat amb la participació d'experts de renom nacional

Per què la neurociència és un tema clau en l'educació? Quines creences ens perjudiquen a l'hora d'educar? Quines evidències poden transformar i millorar els nostres mètodes? Eduquem des de la fortalesa i el coratge o des de la por i la sobreprotecció? Com podem comunicar-nos millor amb els adolescents?

 

A través d'aquestes i altres preguntes, l'EmocionaTOUR, un cicle de conferències gratuït impulsat per EduCaixa i La Granja, apropa l'educació emocional a tots els docents i professionals del món educatiu.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Participació d'experts de renom nacional

L'EMOcionaTOUR Lleida 2020, que ha tingut lloc aquesta setmana a CaixaForum Lleida, ha comptat amb la participació d'experts de renom nacional:

  

  

Eva Bach

- Jordi Amenós, terapeuta i formador en Narrativa Terapèutica i creativitat. Històries i vulnerabilitat a l'aula.

- Cristina Gutiérrez, educadora emocional, escriptora i directora de La Granja. Neurociència de les emocions: per què diem que són tan importants en educació?.

- Arantxa Ribot, pedagoga, doctora en Educació, membre de l'equip d'EduCaixa. Evidències, mites i creences en educació.

 

Organitzen aquest cicle de conferències a vuit ciutats

EduCaixa i La Granja organitzen aquest cicle de conferències a vuit ciutats: Sevilla, Palma, Barcelona, Madrid, Tarragona, Saragossa, Lleida i Girona. L'extraordinari èxit (llista d'espera a totes les sales) és una mostra clara de la necessitat urgent que els docents senten – i sovint pateixen – per proveir-se d'eines pràctiques i que funcionin davant el repte d'educar a les noves generacions. A CaixaForum Lleida l'aforament va quedar complet des de dies abans, amb l'assistència de més de 200 docents i professionals del món de l'educació d'arreu de la província.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari