Catalunya Diari

EysaMobile, l’APP per fer recàrregues de parquímetre al mòbil, és ara elparquing

EysaMobile, l’APP per fer recàrregues de parquímetre al mòbil, és ara elparquing| Redacció - Fotografia: elparking

 

L’aplicació informàtica que permet fer recàrregues de parquímetre al mòbil canvia de nom, fins ara es deia EysaMobile i ara és elparquing. Els usuaris de l’aplicació només cal que descarreguin la nova aplicació des del mòbil en la plataforma corresponent.

Aquesta nova aplicació, que és gratuïta, serveix per a més de 50 ciutats de tot l’estat. Cal destacar que actualment a la ciutat hi ha 11.705 usuaris de pagament per mòbil. La nova app ofereix millor rendiment, ús més senzill i serveis addicionals. Una de les principals novetats que es poden trobar en l’aplicació és que aquesta pot utilitzar-se també per buscar, reservar i pagar les estàncies en pàrquings públics gestionats per l’aplicació.
 
La nova app elparking, a més, continua donant totes les facilitats que tenia l’aplicació EysaMobile com és la comoditat, ja que es pot augmentar el temps d’estacionament des de qualsevol lloc –fins el màxim permès- sense necessitat de tornar al parquímetre a treure un nou tiquet ni haver-lo de deixar al cotxe i, també, es pot consultar quant temps d’estacionament li queda al vehicle –el sistema també està programat per enviar una alerta informant quan finalitza l’estacionament-. És ràpida perquè només es pagarà pel temps que s’ha fet servir l’aparcament –donat que si es marxa abans d’hora es pot recuperar l’import del temps no utilitzat. És senzilla ja que no cal sortir del cotxe per treure el tiquet d’estacionament i no cal preocupar-se per tenir canvi.


Comentaris

envia el comentari