Catalunya Diari

Mor la protagonista catalana de l’anunci de Fabada Litoral, Antònia Cruells

La dona, que vivia al municipi osonenc de Sant Martí de Centelles, va posar cara a un dels anuncis més famosos de la televisió

La catalana Antònia Cruells, en una captura de l'anunci amb el qual es va disparar la seva popularitat
La catalana Antònia Cruells, en una captura de l'anunci amb el qual es va disparar la seva popularitat | Fabada Litoral

Antònia Cruells, coneguda per protagonitzar el mític anunci de Fabada Litoral, ha mort aquest cap de setmana a la seva casa de Sant Martí de Centelles, a Barcelona. La seva família va encendre totes les alarmes després que la dona no contestés a les seves trucades. Cruells, que vivia sola, va ser trobada a la seva casa de Sant Martí, i serà en aquesta mateixa població on l’actriu serà enterrada el pròxim dimecres 12 de desembre.

El guionista Joan Tharrats li ha volgut dedicar un emotiu missatge d’acomiadament al seu compte personal de Facebook. En ell li dona les gràcies pels moments viscuts «a la ràdio i a la vida» i recorda que «encara que s’emporti els seus riures cap allà dalt, sempre seguirà amb nosaltres».

La carrera d’Antònia Cruells va començar l’any 2004 quan va aparèixer en un programa de ràdio, en el que les seves amigues li van voler fer una sorpresa. Des d’aquell moment es va tornar col·laboradora habitual del programa ‘Fricandó Matiner’. Seguidament va començar a actuar a la televisió, concretament a la cadena City TV.

El seu gran moment televisiu va arribar amb el reconegut anunci de Fabada Litoral. Des d’aquell moment tothom identifica la marca amb la imatge d’Antònia Curells.

La mort del creador de l’Univers Marvel

Un altre personatge molt mediàtic que va morir recentment és Stan Lee, el creador de l’Univers Marvel i de personatges tan icònics com Spider-Man, Hulk, Iron Man, Thor, Los Vengadores, Daredevil, Doctor Strange o els X-Men.

Stan Lee, creador de l'Univers Marvel
Stan Lee, creador de l'Univers Marvel | Wikipedia

 

El creador de l’Univers Marvel va morir el passat dilluns, 12 de novembre, als 95 anys. Stan Lee havia aparegut en moltes de les seves pel·lícules per interpretar-hi petits papers. Se'l va poder veure per darrera vegada a la gran pantalla, doncs, a 'Venom', film on Tom Hardy encarna l'antagonista d'Spider-Man. 

Els seus superherois van destacar sempre per tenir una gran humanitat a més de grans superpoders. Sigui llegint les seves novel·les gràfiques o mirant les pel·lícules, molta gent s’ha emocionat veient com Peter Parker plora la mort de Mary-Jane, com Tony Stark es preocupa de la seva estimada Pepper o davant el desig de Ben Grimm de tenir un aspecte normal i deixar de ser ‘La Cosa’.


Comentaris

envia el comentari