Catalunya Diari

Les farmàcies de Lleida animen a l'acolliment familiar d'infants

Es difondran més de 3.000 retallables per a famílies promovent l'opció de l'acolliment

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Lleida se suma a la campanya d'acolliments familiars d'Intress i els pròxims dies repartirà en prop de 200 farmàcies de la demarcació els retallables de la campanya.

Amb aquesta col·laboració la ciutadania trobarà a la seva farmàcia la informació sobre els acolliments familiars, que són una eina per a la protecció i benestar de la infància i de les persones adolescents. Aquesta és una de les mesures de protecció dels nois i noies més freqüent a Catalunya, on avui dia més de 700 nois i noies viuen en famílies d'acollida, sigui per un període curt o d'urgència, o bé durant mesos o anys.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Més de 3.000 retallables per a famílies

Amb aquesta iniciativa es difondran més de 3.000 retallables per a famílies promovent l'opció de l'acolliment. Aquest retallable inclou els personatges principals de la campanya com ara la viatgera de l'espai Nauta, el cohet Intress, els planetes d'origen i d'acollida, el satèl·lit de l'escola, entre d'altres. A més, la campanya anima el públic amb aquesta expressió: 'Compartim l'univers d'un infant'.

I, alhora, fa una crida a tota la comunitat i famílies perquè puguin plantejar-se dur a terme un acolliment en alguna de les diferents modalitats, amb l'expressió 'Tu pots ser família d'acollida'. A la ciutat de Lleida, l'entitat social Intress és designada per l'administració per la gestió dels tràmits i acompanyament en els acolliments d'infants i adolescents.

Sobre Intress

L'entitat social INTRESS (Institut de Treball Social i Serveis Socials), és una associació sense ànim de lucre amb 35 anys d'experiència i declarada d'Utilitat Pública, amb presència en els diferents territoris de Lleida i PirineuIntress atén a persones en risc d'exclusió social, garantint l'exercici dels seus drets des de l'inici fins al final del seu recorregut vital. Intress està formada per l'Associació Intress, la Fundació Intress per a la Integració i Gira-Sol.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari