Catalunya Diari

La Fecom de Lleida organitza 'Cicle: Amb força', per a veure la crisi des de la perspectiva de professionals

Diferents professionals analitzaran aspectes a tenir en compte en aquesta època de pandèmia

Imatge del cartell del cicle de la Fecom de Lleida
La Fecom de Lleida organitza 'Cicle: amb força' | LleidaDiari.cat

Que l'actualitat està canviant és un fet i, per això, des de la Fecom de Lleida han decidit afrontar aquesta nova situació i posar a la disposició de la ciutadania diverses eines per a millorar o aprendre de la crisi actual. Per a fer-ho, ha organitzat un 'Cicle amb Força', el qual consta de quatre sessions formatives online que giraran entorn la Responsabilitat Social Corporativa, la salut i la Covid-19.

Les jornades tindran lloc del 23 al 26 de novembre des de les 8.30 hores del matí, a les 9.45 hores. Tal com expliquen des de la Fecom: «l'actualitat és canviant, dinàmica i imprevisible és un fet. Per això, no podem aturar-nos i hem d'estar al dia amb la situació que ens envolta».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La reforma horària o els canvis de vida amb la Covid, alguns dels temes 

Així doncs, la primera sessió anirà a càrrec d'Alexis Serra, director de l'Oficina per a la Reforma Horària de la Generalitat de Catalunya. En aquest cas, el dilluns 23 de novembre Serra encapçalarà la sessió sota el títol 'Som camí d'una reforma horària?'. El dimarts dia 24, serà el torn de Javier Ibars, director del departament de relacions laboral i assumptes socials de Foment del Treball, amb la sessió 'Comerç i teletreball: Hola als nous hàbits de consum'. Seguidament, el dimecres dia 25, la doctora i màster sobre intel·ligència emocional a les organitzacions, Dolors Monturiol, serà l'encarregada de dirigir la xerrada 'Covid-19. Canvis, actitud i salut'. 

Finalment, el dijous 26 de novembre clausurarà aquestes sessions el subdirector provincial de jubilació, mort i supervivència de l'INSS, Joan Domingo, amb la conferència 'Què hem de saber de la pensió de la jubilació?'. Així doncs, no deixis perdre aquesta oportunitat per a donar-li la volta als teus projectes, als teus negocis o, simplement, conèixer de la mà de professionals quines eines pots tenir al teu abast per a superar de la millor manera possible aquesta època de pandèmia.


Comentaris

envia el comentari