Catalunya Diari

La Fecom prepara unes jornades per ensenyar a impulsar els comerços de forma virtual

A partir de tres temàtiques: comerç digital, xarxes socials i microinfluencers

Imatge d'una persona treballant amb l'ordinador
La Fecom ja ho té tot a punt per a encetar les jornades d'estiu | Pixabay

La Federació de Comerç de Lleida (Fecom) ja ho té tot a punt per a gaudir de la XXI Escola d'Estiu amb unes jornades digitals i matinals de tres dies que girarà entorn d'impulsar les vendes a partir de tres temàtiques: comerç digital, xarxes socials i microinfluencers.

Concretament, el pròxim dilluns 17 d'agost en Jordi Martínez parlarà a tots els assistents de les botigues online, e-commerce, plataformes de venda digital... Introduïm-nos en el món del comerç digital per a poder vendre a través d'Internet.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

La Laura Estadella i en Genaro Massot, dos dels tres ponents

D'altra banda, la Laura Estadella explicarà el dimarts 18 d'agost el procediment a seguir per a vendre a través de Facebook i Instagram, vinculant els articles que tenim al nostre e-commerce amb aquestes xarxes socials. Finalment, el dimecres dia 19 serà el torn d'en Genaro Massot, el qual, aportarà llum a com treballat amb influencers i microinfluencers, com buscar el/la candidat/a ideal per al nostre negoci i acord a la nostra filosofia i com establir un vincle al llarg del temps. Sens dubte, totes les jornades aportaran una sèrie d'idees molt necessàries per a fer reviure els negocis de la ciutat en un temps molt difícil com l'actual.


Comentaris

envia el comentari