Catalunya Diari

Fèlix Larrosa, nou alcalde de Lleida

Després de guanyar les primàries del PSC

Fèlix Larrosa.
Fèlix Larrosa. | LleidaDiari.cat

Fèlix Larrosa serà el nou alcalde de Lleida fins a final de mandat. Així ho ha decidit aquest dilluns la militància del PSC de Lleida. El fins ara segon tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica ha guanyat a la primera tinent d'alcalde i regidora d'Hisenda, Montse Mínguez, per 161 vots a 99. També hi ha hagut cinc vots en blanc. A les primàries del PSC hi han participat 265 dels 368 militants (72,01%) que han estat cridats a votar. Tant Larrosa com Mínguez han qualificat la participació «d'alta» per ser al mes d'agost.

El nou alcalde serà investit el proper dimecres, dia 29 d'agost, al matí. Larrosa també serà l'alcaldable a les eleccions municipals del proper 2019.

Les primàries del PSC es van convocar a principis del mes d'agost després que l'actual alcalde de Lleida, Àngel Ros, fos nomenat ambaixador d'Espanya a Andorra. Només saltar la notícia en els diversos mitjans de comunicació, els noms de Montse Mínguez i Fèlix Larrosa han estat sempre els que han sonat amb més força. Ambdós van presentar la setmana passada els avals per concórrer a les primàries però ja aleshores Larrosa va situar-se amb una lleugera avantatja davant Mínguez, ja que va aconseguir 147 avals i ella 102.

Àngel Ros, Montse Mínguez i Fèlix Larrosa.
Àngel Ros, Montse Mínguez i Fèlix Larrosa. | LleidaDiari.cat

 

«Un projecte d'equip»

''Això va de projecte, d'equip, de capacitat de treball i d'escoltar la gent''. Així s'ha mostrat Larrosa després de conèixer els resultats de les primàries, uns resultats que l'han convertit en el nou alcalde de Lleida, després de 14 anys amb Ros al capdavant. El fins ara regidor de Promoció Econòmica ha agraït a la militància la participació en les votacions, especialment a Mínguez, «per fer una lluita lleial i un debat extraordinari». En aquest sentit, ja ha avançat que compta amb ella «per tirar endavant tots els reptes que ens puguem plantejar d'ara en endavant».

Larrosa arriba ara a l'alcaldia després de set anys en els quals s'ha ocupat de diferents àrees de l'Ajuntament de Lleida, formant part del govern d'Àngel Ros. 

Montse Mínguez i Fèlix Larrosa.
Montse Mínguez i Fèlix Larrosa. | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari