Catalunya Diari

Larrosa es compromet a soterrar el pàrquing del rectorat de Lleida

El candidat afirma que l’equipament duplicarà els aparcaments i permetrà una millora de la mobilitat i tenir un espai pel gaudi del veïnat i els estudiants

Fèlix Larrosa fent campanya electoral
Fèlix Larrosa fent campanya electoral | LleidaDiari.cat

El cap de llista del PSC Lleida a les eleccions municipals, Fèlix Larrosa, ha fet campanya aquesta setmana amb la seva candidatura al barri Universitat. Una zona «amb una manca de zones verdes a causa de l’expansió de la ciutat, quan es va superar el passeig de Boters, ara Rambla Aragó», ha assenyalat Larrosa.

Per això, la candidatura progressista s’ha compromès a soterrar el pàrquing del Rectorat, amb l’objectiu de «doblar les places d’aparcament i alhora construir una gran zona verda que faci les funcions de Campus universitari i també d’espai per al gaudi dels veïns i veïnes del barri», ha afirmat el cap de llista.

Millorar de forma significativa la mobilitat tant pels vianants

Tanmateix, aquesta modificació suposaria «millorar de forma significativa la mobilitat tant pels vianants com pels vehicles que volen aparcament, als quals se’ls hi facilita l’accés als equipaments, més enllà de la universitat», ha afirmat el candidat socialista. A propòsit d’això, Larrosa considera que «Lleida i els seus barris necessiten més zones verdes i una mobilitat sostenible, perquè el nostre projecte de ciutat vol avançar en les zones 20/30 de pacificació del Centre i dels Eixamples, així com dels entorns en equipaments públics. Tot plegat, també és un compromís en la lluita contra el canvi climàtic».

l pàrquing del rectorat és de titularitat municipal, per això, els socialistes faran una convocatòria pública per la construcció i gestió del pàrquing soterrat i la zona verda, una oportunitat, per Fèlix Larrosa «que cap ciutat obviaria i que la contemplem després de recollir les opinions entre el veïnat, que veuen amb bons ulls la nostra proposta».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari