La Festa del Vi de Lleida compleix deu anys

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

Lleida viu el cap de setmana del 27 i el 28 d’octubre la seva Festa del Vi que, enguany, compleix deu anys. Turisme de Lleida organitza aquest esdeveniment eno-gastronòmic que permetrà conèixer els millors vins de la DO Costers del Segre a més de degustar creacions culinàries d’autor i productes gastronòmics de Lleida així com participar en activitats de tast, tallers infantils, música en directe i visites turístiques. El tinent d’alcalde Rafael Peris ha presidit aquesta setmana la presentació d’aquesta cita que, un any més, tornarà a tenir el seu epicentre en la plaça de la Llotja.

 

El programa de la Festa del Vi de Lleida inclou un dinar tertúlia sobre «Com es comuniquen els vins catalans», el taller de cuina infantil «Prepara’t el sopar», diferents tasts de vins de la DO Costers del Segre i visites al Castell de Gardeny i a la ruta «La Cobla dels Joglars». La zona de degustació de vins a la plaça de La Llotja obrirà dissabte 27 d'octubre de les 19.00 hores fins a les 00.00, i el diumenge, de les 11.00 a les 15.00 hores. Les diferents actuacions musicals aniran a càrrec de Dàmaris Gelabert i la seva banda, Ponent Roots i DJ2-Tucuman.

 

CervisiaLleida també celebra els seus 10 anys

CervisiaLleida arriba enguany a la desena edició -del 19 al 21 d'octubre- com un saló cerveser consolidat amb importants novetats com una Tap Station que permetrà gaudir de diferents varietats de cervesa inspirades en l'estil cerveser de diferents ciutats del món. En aquesta ocasió Munic, Bruges, Dorchester, Portland i Hong Kong són les ciutats que estaran presents al saló organitzat per la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol (Fecoll) amb la col·laboració de Fira de Lleida. A més, la marca Mahou San Miguel presentarà tres noves cerveses: Mahou Barrica, Mahou Radler i San Miguel Radler.La fira ocuparà el Pavelló 3 de fira de Lleida oferint la possibilitat de degustar les millors cerveses nacionals i d'importació, acompanyades de tastos de cuina.

 

Hi haurà, doncs, una àmplia oferta culinària amb una selecció de la Ruta de la Tapa San Miguel 2018 representada pel restaurant la Brasa d'Or, amb la tapa «Caprici de sardina»; el restaurant New Class amb «Torrada secreta» i el restaurant Villa Ferrara amb «Tàrtar de salmó». A més, es podrà gaudir d'un gran assortiment de «pucetes», entrepans, tapes variades i caragols a la gormanda gràcies a Caparrós Celebracions. El saló cerveser comptarà amb música en directe amb els grups Parcel·la 21, Band the Rock, The Slingshots, Pastorets Rock i Los Perets. Hi haurà també exhibicions d'street dance a càrrec de Factoria Dance, el Mirall i ZMO. A banda, el recinte tindrà l'animació cada dia amb «Els Esbojarrats Cervesers» de Sac Espectacles.