Catalunya Diari

El 5è Festival Marrameu de Torrelameu programa 17 espectacles

Se celebra entre els dies 4 i 6 de juny en diversos indrets del municipi i té espectacles per a tot tipus de públic, amb les entrades ja exhaurides

El 'Festival Marrameu. 5è Festival de Contes i Espectacles de Carrer' se celebrarà a Torrelameu entre els dies 4 i 6 de juny.

Estarà sota l'organització de l'Ajuntament de Torrelameu i Festuc Teatre.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de la presentació del festival Marrameu
El 5è Festival Marrameu de Torrelameu programa 17 espectacles de 14 companyies | LleidaDiari.cat

Catorze companyies amb disset espectacles

Catorze companyies amb disset espectacles, especialment del territori lleidatà, i de totes les disciplines. Com teatre, dansa, titelles, circ i contes, prendran part en la present edició, que segueix fent una aposta clara per propostes dirigides a nadons.

Les 2.000 entrades que es van posar a la venda per a tots els espectacles es van exhaurit en menys de 48 hores. Aquest fet, ha satisfet molt els organitzadors.

Les companyies que participaran en el festival Marrameu, 7 són de Lleida i la resta venen de Barcelona i el País Basc.

Les companyies: Sons de Canyella, L'estaquirot Teatre, Teatre Nu, Circo Los, Yarleku Teatro, CQP, Centre de Titelles, La Cremallera, 4 contes, Professor Karoli, Zum Zum Teatre, La Pera Llimonera, Xip Xap i Teatre Mòbil.

Diversos emplaçaments

Hi haurà diversos emplaçaments per seguir les actuacions. Així, indrets com la plaça, la sala, la Creu, l'església, la Palmera o la Nòria acolliran els diferents espectacles que ha programat l'organització.

La inauguració del festival serà el divendres, 4 de juny, amb l'espectacle Contes frescos, de la companyia Sons de Canyella, que oferirà el seu espectacle de teatre a la plaça (22.30 hores). 

La cloenda anirà a càrrec de la companyia 'Teatre Mòbil', amb l'espectacle d'humor clown, Cösmic, també a la plaça, a les 20.00 hores.

Jordi Verdú ha destacat l'aposta per la cultura i el lleure dels organitzadors diu molt de la seva implicació amb el territori i el sector perquè té un retorn en la gent que demanda esdeveniments com aquests.

S'ha referit també al fet que es plantegin totes aquestes programacions com un aprenentatge cultural que vagi tornant a posar les coses al seu lloc.

Per la seva banda, Pere Pàmpols ha dit que amb festivals com aquest es pot constatar que els pobles petits també poden fer bones programacions. A més, ha recordat que tenir grans pressupostos no et garanteix tenir grans espectacles.

En aquest sentit, s'ha refermat en la fórmula que, des de l'inici, ha seguit el festival de ser transversals i programar actuacions per als més petits fins a d'altres per a públic adult, com l'espectacle inaugural.


Comentaris

envia el comentari