Catalunya Diari

Fibracat obre la seva 'store' a Lleida

L'operadora catalana ha escollit el número 26 del carrer Magdalena, situat al cor de la ciutat, per ubicar-hi la seva store de referència pels clients de la demarcació

L'interior de la botiga Fibracat de Lleida | Fibracat

Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions amb capital 100% català, ha aterrat a les comarques lleidatanes i ho fa obrint una nova store de 300 m² a la ciutat de Lleida. Es tracta del quart establiment de la companyia, que ja té una Fibracat store a Manresa, Reus i, des del mes de novembre, a Girona.

L'operadora catalana ha escollit el número 26 del carrer Magdalena, situat al cor de la ciutat, per ubicar-hi la seva store de referència pels clients de la demarcació. Una ubicació immillorable i que posa de manifest que es tracta d'un territori essencial en la culminació del procés d'expansió de l'empresa.

Fibracat ha impulsat la creació de set llocs de treball

D'acord amb el compromís de Fibracat amb els clients de prestar un servei de qualitat i proper, la companyia aposta per ubicacions cèntriques i per la contractació de personal local. En aquest sentit, Fibracat ha impulsat la creació de set llocs de treball i es preveu augmentar la xifra durant l'any 2020.

Els fundadors de Fibracat, Meritxell Bautista i Josep Olivet, reconeixen que «obrir a Lleida significa complir l'últim objectiu del nostre pla d'expansió territorial a Catalunya abans d'estar presents a Barcelona». Des de la capital lleidatana, Fibracat donarà servei específic a tota la demarcació i oferirà els serveis de fibra, telefonia fixa i mòbil, i TV online.

L'interior de la botiga Fibracat de Lleida | Fibracat

Fibracat és el primer operador global de telecomunicacions de capital 100% català que ofereix serveis d'Internet fibra òptica, televisió online i telefonia mòbil. Nascut el 1999 i immers en un ambiciós pla d'expansió, Fibracat està desplegant el seu servei de fibra òptica a totes les ciutats catalanes, des de Barcelona fins a qualsevol municipi amb més de 1.000 habitants.

L'interior de la botiga Fibracat de Lleida | Fibracat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari