Catalunya Diari

Finalitzen els casals d'estiu municipals a Lleida

La regidora d'Educació, Rosa Maria Salmeron, destaca el treball en valors que fan els infants

Imatge d'Estiu de Petits
Imatge d'Estiu de Petits | LleidaDiari.cat

Els casals municipals Estiu de Petits i Estiu de Joc s'han acomiadat aquest dilluns amb trobades de cloenda que han comptat amb la participació de les famílies, després d'haver acollit un total de 1.650 nens i nenes durant els mesos de juliol i agost. La regidora d'Educació, Rosa Maria Salmeron, ha visitat les activitats que es duien a terme a l'Escola Bressol d'Albarés i a l'Escola Enric Farreny, dues de les seus d'aquests casals, i ha destacat que, en total i comptant també Esportmania, l'Ajuntament de Lleida ofereix tres mil places per al lleure educatiu dels infants d'un a catorze anys durant l'estiu.

  

  

«Són activitats de lleure educatiu, amb tallers i sortides, on els nens treballen també diferents àrees d'interès com la música, el transport, la pau i les energies renovables. D'aquesta manera es treballen valors com la solidaritat, el fet de compartir i el treball en equip i és una manera de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar de les famílies», ha assegurat la regidora.
Imatge d'Estiu de Jocs
Imatge d'Estiu de Jocs | LleidaDiari.cat

 

«Estiu de Petits»

Durant la jornada d'aquest dilluns els nens i nenes d'«Estiu de Petits» i «Estiu de Joc» han fet activitats lúdiques com contacontes i representacions musicals, que han comptat amb la presència de pares, mares i altres familiars. «Estiu de Petits» és un projecte de lleure educatiu destinat a infants d'un i dos anys que té lloc durant els mesos de juliol i agost coincidint amb el període de vacances escolars. Les activitats lúdiques i educatives que s'hi organitzen contribueixen al desenvolupament i al procés de socialització dels nens i les nenes participants. Ha comptat amb 290 places.

  

  

 Les activitats han tingut lloc a l'escola bressol Ronda La Mercè, l'escola bressol Albarés i l'escola bressol La Mitjana.

«Estiu de Jocs»

El projecte «Estiu de Joc» és un recurs de lleure adreçat a infants de tres a onze anys que es du a terme durant els mesos de juliol i agost. Enguany s'incorpora «Estiu de Joc 2» per nois i noies de dotze a catorze anys. El programa d'activitats recull diverses propostes lúdiques i educatives amb l'objectiu de fer passar una bona estona als nens i les nenes participants i, a la vegada, treballar l'educació d'hàbits fomentant valors positius com la participació, la solidaritat, el respecte i la comprensió dels companys, entre d'altres.

Més imatges d'Estiu de Jocs
Més imatges d'Estiu de Jocs | LleidaDiari.cat

 

  

Les activitats s'estructuren sobre un projecte pedagògic que es durà a terme en diversos centres d'interès i que inclou jocs, tallers d'expressió plàstica i música, entre altres propostes

Comentaris

envia el comentari