Catalunya Diari

La Fira del Treball de Lleida ofereix treballar en centres sanitaris d'Holanda

També es busquen candidats per cobrir places laborals vinculades amb les TIC

Imatge d'arxiu de la fira
Imatge d'arxiu de la fira | Jordi Gómez

Les empreses EMTG-European Multi Talent Group i Group Saltó seran presents amb un estand a la 13a edició de la Fira de Formació i Treball "F&T", que tindrà lloc els dies 25 i 26 d'abril al pavelló 4 de Fira de Lleida. A banda d'informar sobre els serveis que ofereixen, ambdues firmes presentaran diferents ofertes laborals, unes vinculades al sector de la salut i altres, a les TIC.

EMTG-European Multi Talent Group, empresa que disposa d'una àmplia gamma de llocs de feina vinculats amb el sector de la salut, busca infermers i infermeres amb o sense experiència o amb alguna especialitat (oncologia, quiròfan, UCI) i persones amb el Grau Superior de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria (TCAI) per treballar en hospitals o centres sanitaris dels Països Baixos. Els candidats qualificats per a aquestes posicions laborals, de 22 a 45 anys, signaran un contracte d'1 any i primer hauran de fer un curs per aprendre l'idioma i les nocions bàsiques de la cultura holandesa a Xàbia –on la firma té la seva delegació a l'Estat–. Posteriorment, aniran a Holanda a treballar al centre sanitari públic concertat per l'EMTG-European Multi Talent Group.

El Group Saltó busca un total de 7 persones

El Group Saltó, grup que desenvolupa la seva activitat en projectes de TIC, busca un total de 7 persones –de totes les edats laborals, preferiblement gent jove– de diferents perfils, com ara projects managers, comptables, backoffice, assistents de direcció, programadors i programadores, enginyers i enginyeres d'electrònica, tècnics i tècniques d'informàtica de sistemes i tècnics i tècniques de microinformàtica. El lloc de treball és la seu central de la firma a la ciutat de Lleida, encara que també es demanen tècnics i tècniques de microinformàtica que desenvoluparan la seva tasca laboral a diferents municipis de les comarques lleidatanes.

La 13a edició de la Fira de Formació i Treball "F&T" tindrà lloc els dies 25 i 26 d'abril al pavelló 4 de Fira de Lleida, amb més de 50 activitats professionals –entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació–. L'horari del saló és de les 9.30 a les 18.00 hores. Hi haurà 4.000 m2 d'exposició, amb estands dels sectors de formació professional; estudis complementaris i acadèmies; formació ocupacional; idiomes i estades a l'estranger; institucions i associacions, i ocupació i treball.


Comentaris

envia el comentari