Catalunya Diari

Les firetes es tornaran a instal·lar a Copa d'Or durant les festes de maig i l'Aplec del Caragol

El paer en cap assegura que ja no s'arriba a la nova ubicació per terminis

Les firetes de Lleida seguiran al descampat de Copa d'Or durant les festes de maig, a causa que la Paeria encara no ha habilitat la zona de l'antiga hípica. Segons va confirmar Àngel Ros arran d'una pregunta del passat dijous al Xat de l'Alcalde, per terminis ja no dóna temps de traslladar almenys part de les firetes fins a l'antiga hípica.

La idea, segons es va explicar fa uns mesos, era reubicar les atraccions en aquesta zona més propera a la zona de concerts i activitats dels Camps Elisis. De la mateixa manera, durant el cap de setmana de l'Aplec del Caragol, les firetes també estarien més a prop dels penyistes. No obstant això, l'alcalde ha afirmat que, de cara a les festes de la tardor al setembre, està previst que les atraccions ja comptin amb una nova ubicació.

Imatge d'arxiu de les firetes de Lleida
Imatge d'arxiu de les firetes de Lleida | LleidaDiari.cat

Cal recordar que les firetes s'ubicaven fins fa uns anys als mateixos Camps Elisis. Després de la remodelació de la zona, la Paeria va decidir traslladar les atraccions fins al descampat de Copa d'Or, davant del Decathlon. Aquesta nova ubicació ha generat certes queixes entre els ciutadans, que s'han de traslladar des dels Camps Elisis fins al descampat i, entre els mateixos empresaris que, en més d'una ocasió, han manifestat la baixada de les vendes.


Comentaris

envia el comentari