Catalunya Diari

El 273 fixa la composició de les taules electorals de les eleccions al Parlament a Lleida

El TSJC manté provisionalment la convocatòria dels comicis el 14 de febrer

Imatge de les eleccions de les meses electorals de Lleida
El 273 fixa la composició de les taules electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya a Lleida | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha celebrat aquest dimecres el ple extraordinari per sortejar la composició de les meses electorals per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer.

La sessió plenària es va convocar després de la suspensió cautelar i provisional, dimarts, per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), del decret del govern de la Generalitat que suspenia aquests comicis per traslladar-los al 30 de maig.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

147 meses dels 46 col·legis de la ciutat

D'acord amb el sorteig, el 273 fixarà la composició de les 147 meses dels 46 col·legis de la ciutat. El cens l'integren 92.387 persones L'altre número que se sorteja per formar les taules és l'interval que s'aplica entre els electors de les meses per fer la selecció. En aquesta ocasió, ha estat el 6.

L'interval dificulta que diversos electors de la mateixa família puguin formar part d'una mesa i contribueix a evitar que repeteixin persones que han estat designades en altres convocatòries. Per a cada taula s'han d'escollir nou components, entre presidents, vocals i suplents.


Comentaris

envia el comentari