Catalunya Diari

El primer Food&Fun Festival de Lleida escalfa motors per aquest cap de setmana

Tindrà lloc dissabte i diumenge a la plaça de la Llotja de la mà de joves cuiners lleidatans

La primera edició del Food&Fun Festival, esdeveniment gastronòmic que tindrà lloc aquest cap de setmana a la plaça de la Llotja amb una vintena d'estands de restauradors i productors alimentaris, acollirà una total de nou showcookings a càrrec de destacats cuiners de Lleida. Les demostracions gastronòmiques tindran lloc en un escenari especialment condicionat per a aquesta activitat i es faran dissabte, entre les 13.00 i les 19.00 hores, i diumenge, entre les 12.00 i les 15.00 hores.

El cartell del festival
El cartell del festival | LleidaDiari.cat

Dissabte els showcookings aniran a càrrec del mestre xocolater Ivan Pascual (13.00 hores) i dels joves cuiners Sergi Urgell, del Restaurant Urgell (14.00 hores), Kevin Figueres, del Sícoris Club (15.00 hores), Roger Villaró, d'Idea de Patata (16.00 hores), Mercè Tomàs, de l'Estel de la Mercè (17.00 hores) i Mateu Blanch, de Cara Vista (14.00 hores). Quant al diumenge, els protagonistes seran David Molina, de Crâpula (12.00 hores), Àngel Esteve, també de Crâpula (13.00 hores) i Roger Solé, de Rona Behi (14.00 hores). Cal dir que Àngel Esteve participarà en qualitat de guanyador del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí d'enguany.

  

  

Una vintena d'estands, restaurants i productors

El festival acollirà una vintena d'estands, inclosos deu restaurants i organitzadors gastronòmics, set productors (de vins i caves, productes carnis, cafès i pastisseria) i els espais de venda de tiquets i copes. Cal recordar que per fer les degustacions els visitants podran adquirir tiquets en els dos punts de venda del recinte, els quals serviran de 'moneda' per adquirir plats o productes en els diferents estands. L'horari del festival anirà d'11.00 a 16.00 hores i de 19.00 a 00.00 hores (dissabte) i d'11.00 a 16.00 hores (diumenge). El Festival està organitzat per l'associació Food&Fun amb la col·laboració de Turisme de Lleida i el patrocini de Parxet, Cafès Batalla, Grup Rufort i Idea de Patata.

Imatge d'un cuiner preparant un plat
Imatge d'un cuiner preparant un plat | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari