Catalunya Diari

'Fotomaig '17' busca les fotografies més divertides i originals de les festes de Lleida

Es poden enviar un màxim de 30 fotografies per persona fins el proper 26 de juny

El concurs de fotografia, 'Fotomaig'

Imatge d'arxiu de la Batalla de Flors de Lleida. | LleidaDiari.cat

, convoca un any més aquest certamen que proposa captar les imatges més originals i divertides que s'han produït als diferents actes festius de Lleida durant el mes de maig. El concurs, organitzat per Foto Llorens i que compta amb la col·laboració de la Paeria, hi pot participar tota la ciutadania, sense límit d'edat, fins al pròxim 26 de juny. Per participar al concurs, els interessats hauran de recollir la butlleta d'inscripció i un CD on els hauran d'incloure les seves fotografies, que posteriorment lliuraran de forma gratuïta a la botiga Foto Llorens, situada al carrer Major, 78. Així mateix, una altra de les condicions és que els participants podran enviar un màxim de 30 fotografies, captades amb la seva pròpia càmera i amb una resolució adequada (IMG a 3MG).

Entre totes les imatges que s'hagi enviat, un jurat escollirà les 50 millors i els autors de les tres finalistes obtindran com a premi un cartell elaborat amb les imatges seleccionades. Tanmateix, les fotografies guanyadores s'exposaran a la Casa dels Gegants, del 20 de setembre al 12 d'octubre, en el marc de les Festes de la Tardor. Cal afegir que tots els participants també podran obtenir una còpia en CD de les seves instantànies a la botiga Foto Llorens, a partir del 13 de juliol.

 

Cal destacar que la participació en el concurs comporta l'acceptació a totes les condicions d'ús i difusió. D'aquesta manera la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida es reserva el dret de tenir a disposició una còpia de cadascuna de les cinquanta fotos seleccionades per tal de fer-ne ús a través de les seves eines de difusió. L'arxiu de fotografies restarà a la botiga Foto Llorens. El concurs 'Fotomaig' es va iniciar el 1999 i ha comptat amb una gran participació de la ciutadania. L'any passat hi van concursar 129 persones, que van presentar 3500 fotografies.Comentaris

envia el comentari