Catalunya Diari

La franquícia KFC obrirà un local a Lleida

A l'illa d'oci del Campus de Cappont

Lleida canvia. I els seus establiments, també. Després de que fa unes setmanes ens despertéssim amb la notícia de que la mítica pastisseria Prats de Lleida tancava les seves portes al Passeig de Ronda, ara ens assabentem que a l'illa d'oci del campus de Cappont obrirà una franquícia de KFC. Concretament, la firma està habilitant l'antic local del Mc'Donalds de Cappont i, tot i que ja estan fent obres al seu interior, encara es desconeix la seva data d'obertura.

L'empresa compta ja amb milers de restaurants de menjar ràpid en tot el món i es caracteritza per oferir, bàsicament, pollastre arrebossat i fregit. La seva pròxima obertura no ha deixat indiferent a ningú i tampoc, com no podria ser d'una altra manera, al Postureig de Lleida. Ficant-li una mica d'humor a la situació, el popular personatge lleidatà va penjar fa uns dies a les seves xarxes socials un muntatge d'una fotografia amb el logo KFC i el va 'lleidatinitzar' tot escrivint: «Kin Fart de Caragols».

 

Tanca la pastisseria Prats de Lleida

Està clar que el model comercial està canviant a Lleida. Les botigues de «tota la vida» tanquen per donar a passar a superfícies més grans, conegudes i internacionals. Ara li ha arribat el torn a la popular pastisseria Prats de Lleida, ubicada a la cantonada del passeig de Ronda amb el carrer Doctor Fleming. L'empresa llogarà l'espai a una entitat bancària que passarà a presidir l'emblemàtic local conegut per tots els lleidatans. Tanmateix, el tancament físic de la pastisseria no acaba amb el negoci dels Prats i, per tant, se seguirà oferint el servei de càtering com fins ara, així com el restaurant El Palauet de la Finca Prats.

Aquesta no és la primera vegada que Lleida diu adéu una pastisseria reconeguda per tothom. Concretament, l'any passat va arribar el torn de la pastisseria Torres de l'Eix Comercial de Lleida. El local va ser fundat el 1853, fa 164. Els actuals propietaris, la cinquena generació i amb més de mig segle al capdavant del local, es van jubilar, amb la qual cosa van tancar el negoci. Durant el seu més de segle i mig de funcionament, l'establiment va estar en altres ubicacions, als carrers Carme i Estereries, abans d'establir-se en l'actual, a la cantonada entre la plaça Sant Joan i el carrer Saragossa, als anys 60. En l'actualitat, el local de l'antiga pastisseria Torres l'ocupa una coneguda marca de roba.


Comentaris

envia el comentari