Catalunya Diari

El frau descobert a un centre comercial de Tarragona durant el 'Black Friday'

La marca Carrefour de supermercats estava venent al mateix preu un dels seus articles

Aquest divendres s'ha celebrat l'esperat 'Black Friday' o 'divendres negre', una festa provinent dels Estats Units on es realitzen descomptes en molts productes i establiments per tal d'afavorir les vendes de cara Nadal. Però en el cas d'un centre comercial a Tarragona, no s'ha seguit del tot les normes.

Segons ha denunciat un individu al seu canal de Youtube, la firma Carrefour està venent unes tasses pel mateix preu que abans. Segons informa, el preu original era de 4,99 euros. A l'etiqueta que explica el descompte pel 'Black Friday' la tassa, que segons el cartellet explicatiu valia 9,99, ara es podia comprar per 4,99, així estava rebaixada, pel seu descompte durant aquest dia.

Imatge de l'etiqueta del producte abans que es descobreixi el frau
Imatge de l'etiqueta del producte abans que es descobreixi el frau | Youtube

 

L'article en qüestió era una tasseta del conegut personatge de Disney 'Chip', el nen que es va veure transformat en una tassa a la pel·lícula de 'La bella i la bèstia'. Un dels clàssics més antics de la marca americana de la indústria del cinema. El dia de l'estrena del producte, la marca francesa el va vendre pel preu que denuncia l'individu al vídeo. 
 

Més descomptes enganyosos arreu del món 

Així, el denunciat explica l'enganyós descompte que ha fet la marca comercial de supermercats francesa. No és la primera vegada que un usuari ha trobat aquestes errades durant el 'divendres negre', molts usuaris d'arreu del món han fet fotos dels fraus que han patit.


Comentaris

envia el comentari