Catalunya Diari

Fruilar organitza un 'scape game' per a universitaris Erasmus a Lleida

Els estudiants formaran equips per submergir-se en una aventura en la que hauran de col·laborar per trobar junts la solució a diversos enigmes

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La central Fruilar (polígon Industrial del Segre), acull aquest dissabte, 9 de novembre, des de les 11:30 hores del matí i fins a les 13:00h, un 'scape game' per a universitaris Erasmus com a inici de la collita a Lleida de la poma Pink Lady.

En el joc immersiu participaran 60 estudiants universitaris Erasmus i d'intercanvi de les universitats de Lleida i de Girona provinents de més de 10 països de diferents continents. Els estudiants formaran equips per submergir-se en una aventura en la que hauran de col·laborar per trobar junts la solució a diversos enigmes i complir la missió de salvar la nova producció de Pink Lady.

El pla d'integració i acollida als estudiants nouvinguts

El programa començarà amb la visita guiada a l'explotació de pomeres AgroMassot a Torre-serona i continuarà a la central de manipulació Fruilar a Lleida. Durant aquesta visita s'explicarà procés de producció, recepció, conservació, manipulació i packing de la poma Pink Lady.

L'scape game s'emmarca en el pla d'integració i acollida als estudiants nouvinguts que organitzen les universitats i s'aprofitarà per donar a conèixer i a tastar un dels principals productes de les comarques lleidatanes com és la fruita i, en concret, la poma Pink Lady. La nova collita de la Pink Lady catalana s'ha iniciat aquesta primera setmana del mes de novembre.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari